Bracana Bracanovića 49
Podgorica, Crna Gora
Pon - Pet: 8:00 - 16:00h
radno vrijeme

Usluge

Firma Halo dostava posluje na tržištu Crne Gore već punih 8 godina i za to vrijeme smo upornim radom i istrajnošću postigli zavidan uspjeh u oblasti dostave pošiljki. Prepoznati smo na tržištu kao tačna, organizovana i transparentna kurirska služba koja u realnom vremenu prati pošiljke zajedno sa svojim klijentima i uspješno rješava sve zahtjeve kako primaoca tako i pošiljaoca.

Naš osnovni zadatak je da svaka pošiljka bude na vrijeme preuzeta, adekvatno skladištena, sigurno otpremljena i u dogovoreno vrijeme isporučena. Naš logistički centar, sa našom IT Podrškom pruža primaocima i pošiljaocima mogućnost da prate pošiljke i znaju u svakom momentu status pošiljke. Zahvaljujući savremenoj aplikaciji našim klijentima pružamo jednostavan način pristupa podacima za svaku pošiljku. Svaki od naših klijenata uz aplikaciju dobija i Viber grupu u kojoj su uključeni svi kuriri, call centar i pošiljaoc. U toj Viber grupu kuriri komuniciraju direktno sa klijentima u slučajevima ako imaju problem sa isporukom ( pogrešan kontakt, primaoc se ne javlja, primaoc ne želi iz nekog razloga da preuzme itd.) gdje klijenti mogu u realnom vremenu da intervenišu, prate i daju eventualne instrukcije šta dalje sa pošiljkom. Isto tako, imaju direktni kontakt sa kurirom uz mogućnost pozivanja istog sa davanjem daljih instrukcija za isporuku pošijke.


Zahvaljujući profesionalnim kuririma koji prolaze kroz posebne procedure obučavanja, možemo da stojimo iza kvaliteta naše usluge što podrazumijeva sigurnost pošiljke i tačnost isporuke.

Dostava pošiljki

Usluga dostave paketa,po principu danas preuzeto-sjutra isporučeno na teritoriji cijele Crne Gore.
Detaljnije

Dostava hrane

Usluga dostave hrane na teritoriji Podgorice od restorana do naručioca.
Detaljnije

Dostava flajera

Ekspresna dostava na teritoriji grada Podgorice.
Detaljnije